21 de febrer 2007

Prou agressions feixistes!



Dissabte 24 de Febrer, a les 18h

Davant de l'Ajuntament de Terrassa

Concentració de repulsa contra
les agressions feixistes del passat dissabte

FEIXISME, MAI MÉS!!!

En un article anterior d'aquest blog comentava el risc de vanalitzar qualificatius com el de "feixista". Doncs bé, el que vull denunciar ara és una agressió feixista, amb totes les lletres, que va tenir lloc la nit del passat dissabte a Terrassa.

Cinc companys de Joves d'Esquerra Verda i un de Joves Comunistes van ser primer insultats, després amenaçats i finalment agredits físicament en ple centre de la capital vallesana per un grup d'una quinzena d'energúmens d'estètica neonazi, armats amb cadenes i un matxet. El company de JC encara és a l'Hospital de Terrassa. Un dels companys de JEV va rebre noves amenaces de mort l'endemà dels fets.

Davant de situacions com aquesta es fa difícil opinar sense recórrer a l'¡nsult i al menyspreu, que és tot el que es mereixen aquesta classe d'individus. Perquè a més de descerebrats i violents, són covards. Actuen de nit i en manada, com les bèsties salvatges. Amb la diferència que aquestes darreres ataquen per instint i, si més no, compleixen una funció a l'ecosistema. Els excrements amb cames que van actuar dissabte a Terrassa ho fan només per odi i tenen l'únic objectiu de sembrar la por entre les seves víctimes. I el que aconsegueixen és, senzillament, fer fàstic.

Amb l'objectiu de mostrar el rebuig més absolut a aquestes intolerables i repugnants agressions, s'ha convocat per al proper dissabte a la tarda una concentració unitària de repulsa. Allà ens hem de trobar tots els qui, malgrat les nostres legítimes diferències, creiem que la paraula és el camí i que la violència i les amenaces han de ser eradicades. Ens hi veiem.